Betting bonus – Prøv sportsbetting og få bonuser for oddsspill

Sportsbetting er spennende i seg selv. Det å plassere et veddemål på et utfall av en idrettsbegivenhet. Noe man har tro på at skal skje og derfor velger å spille på, og deretter venter i spenning på resultatet av for å få bekreftet om man satset riktig eller ikke. I de aller fleste tilfellene bruker man jo egne penger til dette, men det er også mulig å kunne spille på bookmakerens regning eller risiko. Prøv sportsbetting og få betting bonus og ulike bonuser for oddsspill. Dette kan man få til med jevne mellomrom om man passer på å benytte sjansen når den byr seg. Og vinner man er det jo ekstra moro!

Rank Bookmakere Bonus Rating Besøk
1 3 000 kr Besøk nå Review
2 500 kr Besøk nå Review
3 500 kr Besøk nå Review
4 1 000 kr Besøk nå Review
5 2 000 kr Besøk nå Review
6 500 kr Besøk nå Review
7 500% Besøk nå Review
8 500 kr Besøk nå Review

Spill med forskjellige innskuddsbonuser

Den første anledningen man får til å spille på bettingselskapets regning er når man registrerer seg som ny spiller. Da vil man stort sett bli tilbudt en sportsbonus i forbindelse med det første innskuddet man gjør. Dette er selvsagt et frivillig tilbud, men man skal ha svært gode grunner til å takke nei. Dette er typisk bonuser på 100 prosent i området 1000 til 3000 kroner. De kan være større og de kan være mindre i kroner, men de ligger stort sett i dette området. Prosentvis kan de ligge fra 100 til 500 prosent, men desto høyere prosent desto lavere er gjerne kronebeløpet. Et godt eksempel på det siste er en bonus på 500 kroner om man setter inn en hundrelapp.

En annen sportsbonus som i praksis er helt lik, er den som tilbys de som allerede er registrerte spillere om de gjør et innskudd på kontoen sin. Denne påfyllingsbonusen er en generell bonus for å holde spillerne aktive, eller et personlig tilbud for å reaktivere spillere som har vært passive en periode. Dette er gjerne et tilbud om en matchende bonus på 100 prosent mellom 200 og 2000 kroner om man gjør et innskudd i løpet av dagen eller uken. 

Cashback-bonus gir penger tilbake

Noen bookmakere frister også med cashback om man ikke har hatt lykken med seg på sportsbettingen den siste uken eller måneden. Dette er gjerne på 10 prosent av nettotap opptil 1000 til 4000 kroner. Man får rett og slett tilbake penger fra bettingselskapet, og disse kan selvsagt brukes til å ta igjen det man har tapt. Tilbys man cashback på 10 prosent opptil 2000 kroner, betyr det 2000 kroner tilbake om nettotapet har vært på 30 000 kroner.

Betting bonus Prøv sportsbetting og få bonuser for oddsspill

Gratis spill og risikofritt spill

Selv om dette ikke er rene bonuser så funger også gratisspill og risikofrie spill i praksis som en bonus. Gratisspill er et spill man får fra bookmakeren som har en verdi mellom 50 og 200 kroner som kan brukes til oddsspill. Risikofrie spill betyr at man kan spille på bettingselskapets risiko mellom 200 og 500 kroner på utvalgte idrettsbegivenheter. Ender spillet med tap får man innsatsen tilbake. Det er helt klart en bonus i seg selv. Prøv sportsbetting og få ulike bonuser og betting bonus for oddsspill.