Tjene penger på betting – Vær smart og tålmodig

Innenfor spilling er det ingenting som er garantert. Det meste er basert på tilfeldigheter og flaks. Det er det også når det kommer til sportsbetting, men sammenlignet med lotto og spilleautomater er det likevel mulig å øke sjansene for at man vinner og tjener penger på det. Selv om tilfeldigheter også inntreffer i idrettens verden, kan man likevel ved hjelp av statistikk og informasjon legge et godt grunnlag for suksess over tid. Selv om favorittene ikke vinner hver gang lykkes de ofte, og holder man seg til god informasjon vil man sannsynligvis også lykkes med sportsbettingen. Det gjelder bare å være tålmodig og ikke satse for mye for å bli rik raskest mulig.

Rank Bookmakere Bonus Rating Besøk
1 3 000 kr Besøk nå Review
2 500 kr Besøk nå Review
3 500 kr Besøk nå Review
4 1 000 kr Besøk nå Review
5 2 000 kr Besøk nå Review
6 500 kr Besøk nå Review
7 500% Besøk nå Review
8 500 kr Besøk nå Review

Spill hos flere bookmakere

Mange tenker at det er greit å spille hos et bettingsselskap. Det er selvsagt enkelt å forholde seg til, men er det sikkert at det samme selskapet har de beste oddsbetingelsene til enhver tid? Neppe! Har ikke favorittbookmakeren oddsgaranti som kompenserer for mellomlaget for spill til dårligere oddsbetingelser, så bør man spille der man får de beste betingelsene. For å ha full fleksibilitet til å spille der betingelsene er best er det derfor smart å ha spillkonto hos 4-6 bookmakere. Da slår man til og spiller der betingelsene er best. Hvorfor spille til 1,70 i odds når en annen bookmaker gir deg 1,78 på den samme idrettsbegivenheten? Det koster jo det samme å spille uansett, men man vinner mer når man vinner. Og som kjent er det bare en ting som er morsommere enn å vinne, det er å vinne mer når man vinner.

Hold deg til singelspill, det gir mindre tap

Mange faller for fristelsen til å spille på betting sider til høye odds for å bli rik i en fei. Utålmodighet er farlig når det kommer til betting. Sjansen for suksess er større over tid om man er tålmodig. Mange bruker systemspill for å få høye odds, men risikoen er også mye større. Ryker et av spillene i et systemspill mister man alt. Holder man seg til singelspill mister man kun ett og vinner på de andre. 

Basket betting Norway

Bruker man fotball som eksempel kan man vise dette ved tre tenkte spillalternativer med odds på 1,75, 1,85 og 2,00. På en systemkupong gir dette en totalodds på (1,75*1,85*2,00) 6,48. Satser man 300 kroner på dette gir det en premie på 1944 kroner om man har hellet med seg. Bommer man på en av kampene mister man innsatsen på 300 kroner. Velger man heller tre singelspill og satser 100 kroner på hvert av dem gir det en gevinst på til sammen (175+185+200) 560 kroner. Ikke mye sammenlignet med systemspillet, men om man da tenker seg at kampen til 2,00 i odds ikke går inn vil man likevel sitte igjen med (175+185)-100 lik 260 kroner. Nedsiden er derfor mindre siden man ikke taper hele innsatsen. Derfor er det smart å være tålmodig og holde seg til singelspill.