Odds på Eliteserien og norsk fotball hos bettingselskaper

Norsk fotball vokser mer og mer, og den høyeste ligaen i landet blir bedre. For de som leter etter gode odds på Eliteserien, er det derfor mye å oppdage. Alle spillselskaper i Norge tilbyr selvfølgelig gode alternativer for å satse på Eliteserien fordi det er stor interesse for Norge. Det er dermed perfekte forhold for deg som fotballgal for å få mest mulig ut av innsatsen din på Eliteserien. Kom i gang i dag med et spillselskap og du vil oppleve all moroa som er tilgjengelig for å ta del i norsk fotball. Ved å motta en bonus for odds, kan du få enda mer ut av ditt spill på Norges topphøyttalere.

Rank Casino Bonus Rating Besøk
1 3000 kr Besøk nå Review
2 500% bonus Besøk nå Review
3 500% bonus Besøk nå Review
4 1 000 kr Besøk nå Review
5 1000 kr Besøk nå Review
6 500% bonus Besøk nå Review
7 250 kr helt til du vinner Besøk nå Review
8 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå Review
9 €50 gratisspill Besøk nå Review
10 Royal Panda bettingsider €50 EUR freebet Besøk nå Review

Bonus på Eliteserien

Ved å motta en bonus på odds, kan du plassere enda flere spill på Eliteserien. En innskuddsbonus lar deg bestemme hva du skal satse på. Derfor velger noen norske spillere å bruke bonusen på Eliteserien. En innskuddsbonus er perfekt fordi du da kan satse med spillselskapet på Eliteserien mens du utforsker antall markeder og alternativer for deg som spiller. Deretter kan du velge om du vil fortsette å satse på Eliteserien eller prøve en annen liga. Frihet lar deg bestemme uansett hva!

Populære spill på norsk fotball

Matchvinnere der du satser på hvilket lag som vinner, er fortsatt det vanligste markedet. Da er 1X2 alternativene der 1 representerer hjemmelaget, X uavgjort og 2 bortelaget. Du satser enkelt på den du tror vil vinne, eller hvis du tror kampen er uavgjort. Ellers er antall mål, resultater eller målscorere populære markeder. En kamp i Eliteserien kan ha over 100 markeder, noe som betyr at alternativene dine er gode.

Når det er tid for sesongen å starte, er det mange odds foran første runde. Da kan du som spiller satse på hvem som vinner gullet, hvilken spiller som scorer flest mål eller hvilke lag som forlater serien. Dette kan være morsomt fordi du deretter kan følge kampene gjennom sesongen.

Odds på Eliteserien og norsk fotball hos bettingselskaper

Live-spill på Eliteserien

Gjennom live-spill får du mer spenning enn noen gang før. Hver kamp i Eliteserien er tilgjengelig for live betting hos alle norske spillselskaper. Dette lar deg velge hvilken kamp du vil følge live med ditt spill. Unike markeder, høyere odds og fremfor alt betydelig mer action er noen grunner til at live betting har blitt så populært i Norge. Hvis du aldri har prøvd live odds, kan du gjøre det hos ethvert norsk spillselskap. De har garantert live betting på Eliteserien.

Rosenborg har flest titler Rosenborg er det laget som har mest gull i Eliteserien. De har vunnet ligaen 26 ganger, som er den desidert mest. Faktisk har Rosenborg flere ligatitler enn alle andre lag til sammen. De siste årene har imidlertid Molde begynt å konkurrere for alvor. Andre lag som har vunnet tittelen er Viking, Vålerenga, Brann, Start, Strömsgodset og Stabæk.