Live betting – Opplev spenningen i sanntid

Det er ingen hemmelighet at sportsbetting er både spennende og engasjerende. De aller fleste som spiller på odds gjør det fordi at de er genuint opptatt av sport. Kanskje holder de på med det selv, eller er engasjert gjennom barn eller som trener. Kanskje opplever man idretten fra sidelinjen, men har en favorittidrett, et favorittlag eller en favorittutøver som man følger ekstra. Uansett årsak blir ikke engasjementet mindre om man også setter noen bet i ny og ned. Spenningen blir ikke mindre, og heller ikke jubelen om man lykkes.  

Rank Bookmakere Bonus Rating Besøk
1 3 000 kr Besøk nå Review
2 500 kr Besøk nå Review
3 500 kr Besøk nå Review
4 1 000 kr Besøk nå Review
5 2 000 kr Besøk nå Review
6 500 kr Besøk nå Review
7 500% Besøk nå Review
8 500 kr Besøk nå Review

Livebetting er ekstra spennende

Selv om spill på vanlig odds før en idrettsbegivenhet starter kan være spennende nok, er det ingen tvil om at spill mens en begivenhet pågår øker spenningen. Da føler man virkelig at man er med. Som kjent må odds spilles på før den konkrete idrettshendelsen starter, mens man med livebetting kan tillate seg å vente til etter start og se det hele litt an. Utvikler det hele seg annerledes enn hva ekspertene antok på forhånd, kan det også bli spill til bedre odds. Samtidig kan de også forandre seg slik at oddsbetingelsene blir dårligere enn om man hadde plassert veddemålet før det hele startet. Likevel er livebetting der og da, for man må hele tiden vurdere om man skal spille på noe og eventuelt på hva.

Spill mens du har sjansen

Spill på liveodds har altså den fordelen at man kan spille mens idrettsbegivenheten pågår. Likevel må man ikke vente for lenge. Gjør man det kan toget gå. Sitter man og vurderer om man skal spille hvis oddsbetingelsene blir litt bedre kan man fort miste spillmuligheten. Ser man på en fotballkamp og gjerne vil spille på hvilket lag som scorer det første målet, må man gjøre det mens det fortsatt står 0-0. Etter den første scoringen er den sjansen borte for godt. Sånn er det med alt innenfor livebetting, man må spille mens det fremdeles går an. Gjør man det har man hatt spenning frem til man bestemmer seg, og ikke minst blir det høyere puls og ekstra stor spenning frem til avgjørelsen faller.

Norsk flagg

Høyere odds med livebetting

En stor fordel med livebetting er at man kan spille til odds som man kan se langt etter om man spiller odds på det samme utfallet før idrettsbegivenheten starter. Fotball viser dette på en god måte. Før kampen kan man spille på sluttresultatet til odds på 2,00, 3,50 og 2,25 for henholdsvis hjemmeseier, uavgjort og borteseirer. Om man satser på hjemmeseier er det fine odds i utgangspunktet, men hvis kampen blir jevnspilt og det står uavgjort etter 80 minutter er liveoddsen for uavgjort godt under 3,50, mens de to andre utfallene går raskt oppover. I det 89. minuttet er liveoddsen for hjemmeseier kanskje på 15,00. Setter man et livebet da og hjemmelaget scorer og vinner kampen, vinner man stort. Nettopp et slikt scenario viser hvorfor livebetting kan være så utrolig morsomt og spennende.