Cash Out – Få gevinsten når kampen pågår

I noen år har norske spillere vært i stand til å bruke Cash Out på flertallet av alle bettingselskaper. Funksjonen kan gi deg mange fordeler som spiller, ettersom du kan avslutte spillet ditt. Dette før kampen er over og fremdeles få en andel av gevinstene. Imidlertid er det ikke alltid bra å bruke Cash Out, men det er definitivt scenarier der det er bra. Få noen av gevinstene selv om kampen fortsatt pågår, og sikre deg pengene.

Rank Casino Bonus Rating Besøk
1 3000 kr Besøk nå Review
2 500% bonus Besøk nå Review
3 500% bonus Besøk nå Review
4 1 000 kr Besøk nå Review
5 1000 kr Besøk nå Review
6 500% bonus Besøk nå Review
7 250 kr helt til du vinner Besøk nå Review
8 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå Review
9 €50 gratisspill Besøk nå Review
10 Royal Panda bettingsider €50 EUR freebet Besøk nå Review

Har alle spillselskaper Cash Out?

Alle de etablerte spillselskapene har Cash Out i dag. De som er oppført på denne siden har alle Cash Out. Norske bookmakere er flinke til å holde tritt med de siste trendene. I noen år har Cash Out derfor vært mer eller mindre standard hos bettingsider. Funksjonen har mange fordeler og er perfekt når du er i ferd med å tape. Det er imidlertid viktig å vite når det er bra å bruke Cash Out og når man skal unngå dette.

Bruk hvis du er i ferd med å tape

Cash Out betyr altså at du får en del av gevinstene selv om kampen fortsatt kjører. Laget ditt kan lede kampen med 1-0, men får en spiller utvist. Derfor tror du det andre laget vil vinne og ikke vil se pengene dine forsvinne. En slik situasjon er perfekt for Cash Out. Du får en andel av gevinstene fordi teamet ditt leder. Sørg samtidig for at du ikke mister alt hvis motstanderen vinner.

Det samme gjelder hvis du har plassert en kupong med mange kamper. Kanskje du har spilt fem kamper, og fire av disse har gått inn. Det er bare en kamp igjen, og laget i den kampen leder. Kanskje er det en gevinst på 10.000 kroner hvis den siste kampen går inn, men du blir tilbudt 9.000 kroner for å trekke gevinsten tidlig. I et slikt scenario kan det lønne seg å ta ut gevinsten før kampen er over for å sikre dine gevinster på 9000 kroner.

Cash Out - Få gevinsten når kampen pågår

Brukes bare i nødstilfeller

Imidlertid er det flere ganger det er bedre å vente på at kampen er ferdig. For eksempel er profesjonelle spillere forsiktige med å bruke live betting Cash Out. Årsaken er at de synes at oddsselskapene gir for lite i fortjeneste til å ta det ut for tidlig. Dette kan for eksempel være tilfelle med langsiktige spill. Et lag kan lede ligaen, og bookmakere vil derfor ikke betale ut hele gevinstene og prøve å få deg til å trekke gevinstene tidligere. Nå kan det være bedre å vente til sesongen er over for å få hele gevinsten.

Det samme gjelder hvis laget ditt leder kampen 3-0. Sjansene er veldig små for at det andre laget ville ta igjen. Da er det bedre å vente til dommeren blåser av kampen for å få hele gevinstene. Det er en balansegang å vite når du skal bruke kontanter og når det er bedre å ta ut hele gevinstene etter kampen. Cash Out er tilgjengelig i dag fra datamaskinen og mobilen din. Dermed kan du være borte fra hjemmet, men likevel ta gevinstene. Det er også automatisk Cash Out der du tar ut gevinstene hvis den når et visst nivå. Kanskje du satser på at hvis det blr Cash Out på 5000 kroner på innsatsen din, blir gevinsten tatt ut.