Risikofritt spill – Hva er et risikofritt spill?

Enkelte bettingsider tilbyr risikofritt spill som en del av velkomstpakken når man åpner opp en ny spillkonto. Fremgangsmåten er ordinært slik at den nye kunden setter inn en viss sum penger og setter et spill for den summen. Hvis den nye kunden skulle være så uheldig å tape spillet, betaler bettingsiden tilbake innsatsen på spillet. Hvis man får et risikofritt spill som en del av velkomstpakken kan utbetalingen tilbakebetales i form av ekte penger, men tilbakebetalingen kan også forekomme som en oddsbonus eller et gratis spill. Man får tilbakebetalt spillet, i form av en oddsbonus er det vanlig at man må omsette denne bonusen x antall ganger før den konverteres til ekte penger på spillkontoen. Ofte er det også satt krav til minimumsodds på spillet og en viss tidsramme å klarere bonusen på. Et risikofritt spill er derfor akkurat det det høres ut som, et oddsspill uten risiko.

Rank Casino Bonus Rating Besøk
1 3000 kr Besøk nå Review
2 500% bonus Besøk nå Review
3 500% bonus Besøk nå Review
4 1 000 kr Besøk nå Review
5 1000 kr Besøk nå Review
6 500% bonus Besøk nå Review
7 250 kr helt til du vinner Besøk nå Review
8 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå Review
9 €50 gratisspill Besøk nå Review
10 Royal Panda bettingsider €50 EUR freebet Besøk nå Review

Slik bruker man et risikofritt spill

Det er svært enkelt å benytte seg av et risikofritt spill, la oss se på et eksempel hvor en bettingside tilbyr et risikofritt spill som innskuddsbonus på 500 kr:

  • Situasjon 1: Spilleren setter et spill på 500 kr på en kamp til 2,0 i odds og vinner. Spilleren får da utbetalt 500 kr x 2,0 = 1000 kr til sin spillkonto.
  • Situasjon 2: Spilleren setter et spill på 500 kr på en kamp til 2,0 i odds og taper. Spilleren får da utbetalt 500 kr tilbake til sin spillkonto, ettersom spillet var risikofritt.

Som du sikkert forstår er slike risikofrie spill svært gunstige ettersom de er akkurat det de høres ut som, oddsspill helt uten risiko. Det kan være lurt å se etter bettingsider som har slike kampanjer.

Hvor finner man risikofrie spill?

Det finnes uttalige bettingsider som tilbyr risikofrie spill den dag i dag. Vi kan nevne noen store bettingsider som er blant våre favoritter som også tilbyr risikofrie spill:

  • Betsson – 100% opptil 1000 kr matchbonus + 300 kr gratis spill
  • Unibet – Verv en venn og få bonuspenger opptil 5000 kr
  • Betsafe – Sett inn 200 kr og få 250 kr i gratis spill helt frem til du vinner!
  • Rizk – Få risikofrie spill opptil 100 kr hver eneste uke
  • Mr Green – Få to gratis spill verdt 100 kr

Omsetningskrav

Ofte når du får utdelt risikofrie spill er gevinsten man får av disse bundet opp til et omsetningskrav. Hva er et omsetningskrav tenker kanskje du? Det kan forklares svært enkelt. La oss si at du får 500 kr i risikofritt spill av bettingsiden med omsetningskrav på 1x på odds 1.50 eller høyere.

Du setter et spill på 500 kr til oddsen 2,0 og vinner: 500 kr x 2,0 = 1000 kr i gevinst. Gevinsten på 500 kr må da omsettes på bettingsiden 1x på odds 1.50 eller høyere.

Du setter et nytt spill på 500 kr til oddsen 2,0 og vinner igjen: 500 kr x 2,0 = 1000 kr i gevinst. Siden du allerede har 500 kr fra før av på spillkonto har du nå 1500 kr på spillkonto og har klarert omsetningskravet. Du kan nå ta ut midlene du har vunnet som ekte penger.

Risikofritt spill – Hva er et risikofritt spill?

Risikofritt spill vs. Gratisspill/freebet – Hva er best?

Risikofritt spill og gratisspill eller freebet er egentlig mye av det samme. Hvis du får et risikofritt spill og taper, får du dine opprinnelige penger tilbake. Hvis du får et gratisspill eller freebet og taper, har du selvsagt ikke tapt noe som helst da det er et gratisspill. Begge disse formene for betting bonuser er svært gunstige og bør benyttes hver gang du får muligheten av din bettingside. Det er mye ekstra verdi å hente her!